Hyundai forum

Hyundai forum car image


Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
iaxwz98b  
#1 Posted : Tuesday, December 21, 2021 8:20:23 PM(UTC)
iaxwz98b

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 12/21/2021(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.skorunvit.com/

UserPostedImage


Bij de Nike Daybreak Type SE draait alles om het terugbrengen van het verleden. Het merk Beaverton Nike Schoenen Heren levert een geheel nieuwe kijk op het traditionele Nike hardlopen. Geïnspireerd door enkele van de vroegste Bowerman-prototypes. Dit aanbod van de Nike Daybreak is gekleed in een zwart, wit, grijze mist en collegegrijs kleurenschema. Het wordt geleverd met een technische look met zijn slanke, niet-gestikte skins en lichtgewicht Ripstop-bovenwerk. Een buitenzool met wafelpatroon en een brede hielclip maken de look af.


De Nike Daybreak Type SE "Stadium Green" is een opvallende versie van het retro-silhouet en is nu Nike Wit verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Met een officiële mix van Stadium Green, White en University Gold-kleurenschema, is het lage model een gemoderniseerde versie van de klassieke Daybreak, omdat het een technische afwerking heeft via slanke, niet-gestikte skins en lichtgewicht ripstop voor het bovenwerk. Ten slotte ronden de opvallende buitenzool met wafelpatroon en de brede hielclip de algehele stijl af.


De Nike Daybreak Type Pagoda is gekleed in een wit, Galactic Jade en Volt kleurenschema. Ontwerpdetails zijn onder meer een blazersnieuw witte basis gecombineerd met grijsachtig canvasmateriaal op de swooshes en hakken, die toevallig bedekt zijn met feiten over de plant. Andere kenmerken van de schoen zijn de tongen met een geborduurde plant met kurkdetails aan de achterkant bovenop een gevlekte sintelwafelzool.


Het Nike Daybreak Type Laser Orange biedt een gedeconstrueerde esthetiek die zal worden uitgebracht in een nieuwe "Thunder Blue" colorway. Gekleed in een combinatie van Thunder Blue, White, Sail en Grain. Deze Nike Daybreak heeft een luchtig bovenwerk van mesh met overdreven stiksels en zachte suède overlays. Een stevige hielclip bovenop een rubberen wafelzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.blazersnieuw.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 2.0.0 | YAF © 2003-2022, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.105 seconds.